Bel Air Strandhotel Glowe

Dit strandhotel behoort tot de keten Private Palace Hotels & Resorts en ligt op slechts enkele honderden meters van het strand. Als je geen zin hebt om aan het strand te liggen kun je ook een frisse duik in het zwembad van het hotel nemen of genieten van de sauna. Het hotel heeft 35 kamers en het is dus een kleinschalig hotel, iets waar veel mensen van houden omdat je er kunt rekenen op persoonlijke service en benadering. In het restaurant kunt u heerlijke streekgerechten bestellen, bereid met verse producten. Als het weer het toelaat is het mogelijk om buiten op het terras van je maaltijd te genieten.

Geniet van de rustige omgeving van Bel Air Strandhotel

Het Bel Air Strandhotel Glowe ligt in het rustige plaatsje Glowe. Als je geen zin hebt om te luieren aan het strand kun je er heerlijke wandelingen en fietstochten in de omgeving maken. De locatiebeoordeling van de bezoekers van booking.com is een royale 8,9. Vanuit Glowe kun je ook de rest van het eiland ontdekken, Rügen heeft voor natuur- en cultuurliefhebbers heel veel te bieden. De kamers van het hotel zijn warm en klassiek ingericht en je hebt er de beschikking over een flatscreen televisie en een royale badkamer met badjassen.

De gasten waarderen de gastvrijheid van het Strandhotel Glowe

De gasten van dit hotel waarderen het met een 8,6 op booking.com. Vooral de ligging wordt erg gewaardeerd, dicht bij het strand en toch in een mooie omgeving. Ook de maaltijden, zowel het ontbijt als het diner, kunnen de waardering van de gasten wegdragen. Het hotel biedt geen gratis parkeerplaats aan voor de gasten en daarover worden wat opmerkingen gemaakt. Maar over het algemeen zijn de gasten zeer te spreken over dit hotel.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 8 votes
Brand Name
Bel Air Strandhotel Glowe
Product Name
Bel Air Strandhotel Glowe
Price
EUR 145
Product Availability
Available in Stock