Cliff Hotel Rügen

Dit hotel is zeer mooi gelegen tussen het Sellinmeer en de Oostzee. Binnen enkele minuten wandel je vanuit het hotel naar het strand om er een heerlijke dag met zon, zand en water door te brengen. Maar ook in het voor- en naseizoen is het heerlijk toeven op het strand, bij voorbeeld voor een heerlijke wandeling. Het hotel biedt diverse faciliteiten waaronder een wellness centrum, een bowlingbaan, twee restaurants en een eigen bioscoop. Maar het is dan ook een vijfsterrenhotel, dus enige luxe is wel op zijn plaats.

Cliff Hotel Rügen Geniet van al het moois dat Rügen te bieden heeft

Vanuit Sellin kun je diverse activiteiten ondernemen, waarover je bij de balie van het hotel informatie kunt krijgen. De balie fungeert ook als ticketservice voor attracties en je kunt eer excursies op het eiland reserveren, zoals boottochten rond het eiland of een bezoek aan de beroemde krijtrotsen of één van de prachtige kastelen die het eiland rijk is. Wil je ontspannen dan kun je terecht in Rülax, de spa van het hotel met een zwembad van 25meter en diverse sauna en fitness faciliteiten alsmede de mogelijkheid voor het boeken van massages en schoonheidsbehandelingen.

Waardering voor de spa en het ontbijt Cliff Hotel Rügen

De gasten die in het vijfsterren Cliff Hotel Rügen verbleven waardeerden hun verblijf meteen 8,3. Sommige gasten vonden de entourage geen vijf sterren waard, maar over het algemeen zijn de bezoekers te spreken over het hotel. Vooral de spa, met het 25-meterbad oogst veel waardering alsmede het uitgebreide ontbijtbuffet. Ook vinden gasten het prettig dat het hotel vlakbij het strand ligt en dat er ligstoelen en handdoeken van het hotel beschikbaar zijn. Het hotel wordt in 2016 gerenoveerd. De omgeving waar het hotel staat krijgt ook complimenten, veel mensen hebben genoten van de omgeving met wandelingen en fietstochten.

Summary
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Cliff Hotel Rügen
Product Name
Cliff Hotel Rügen
Price
EUR 120
Product Availability
Available in Stock