Gasthaus Kubbelkow Rugen

Gasthaus Kubbelkow

Dit viersterrenhotel bevindt zich vlakbij het dorp Bergen. Het treinstation is op 3 kilometer van het hotel en het museum van de stad ligt op drie en een halve kilometer. Het hotel heeft een à la carte restaurant, je kunt er fietsen huren en de gasten kunnen gratis gebruik maken van Wifi. De kamers van het hotel Het hotel heeft tweepersoonskamers, comfort tweepersoonskamers en suites die geschikt zijn voor 2 tot 3 personen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en op de kamer heb je de beschikking over een flatscreen TV en een dvd-speler. Vanuit de kamers van dit hotel heb je uitzicht op de tuin achter het hotel.

Extra services in het hotel

Gasten van het hotel kunnen gebruik maken van de sauna en het stoombad. In de tuin kun je heerlijk van het mooie weer genieten. Het hotel heeft een excursiebalie en ticketservice voor gasten die meer van het eiland willen zien. Je kunt op de dag van aankomst en vertrek je bagage laten opslaan zodat je nog een paar uurtjes van het eiland kunt genieten voordat je weggaat, of als je vroeg aankomt alvast de omgeving kunt verkennen terwijl je kamer in orde wordt gemaakt. Omdat het hotel maar acht kamers heeft is het kleinschalig en gemoedelijk.

Zeer tevreden gasten

Hotel Gasthaus Kubbelkow krijgt van de bezoekers van Booking.com een ruime 9 als algemene beoordeling. Het hotel scoort op alle punten een 9 of meer Vooral de maaltijden, zowel het ontbijt als het diner, worden geroemd door de gasten en door sommigen zelfs als uitmuntend beoordeeld. Daarnaast wordt de mooie, rustige omgeving geprezen en de service die het personeel verleent.

Waar ligt Gasthaus Kubbelkow precies?

 

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4.5 based on 7 votes
Brand Name
Gasthaus Kubbelkow
Product Name
Gasthaus Kubbelkow
Price
EUR 130
Product Availability
Available in Stock