Hotel Bernstein Sellin


Hotel Bernstein ligt in de badplaats Sellin op het eiland Rügen. De gasten kunnen aan het strand van de Oostzee heerlijk van het mooie weer genieten. Vanuit het hotel, dat hoog gelegen is, heb je een prachtig uitzicht over de zee. Vanaf de nabijgelegen pier van Sellin kun je de beroemde krijtrotsen van Rügen bewonderen. Hotel Bernstein is een luxe viersterrenhotel met 72 kamers. Er zijn ruime en kleinere kamers, geschikt voor één tot drie personen. Je kunt bij boeking aangeven of je een kamer met zeezicht wilt. Het hotel heeft een zeer ruim wellnesscentrum (750 m2) en een exclusief restaurant.

Activiteiten in en om het Hotel Bernstein

De kamers beschikken over gratis Wifi en je kunt bij het hotel fietsen huren. De hotelkamers zijn ingericht in zachte pasteltinten met licht houten meubels. Op de kamer heb je de beschikking over een televisie en uiteraard hebben alle kamers een eigen badkamer. In het restaurant van hotel Bernstein kun je genieten van lokale vis- en vleesspecialiteiten, bij mooi weer wordt het diner ook op het terras geserveerd. Ook kinderen zijn van harte welkom, tijdens de schoolvakanties is er een speciale kinderclub die activiteiten organiseert. Sellin is een gezellig plaatsje om te bezoeken. Vanuit het hotel is de halte van de bekende smalspoorlijn Rasender Roland op loopafstand.

Gasten roemen vooral het ontbijt en de locatie van Hotel Bernstein

Gasten die hotel Bernstein bezochten roemen vooral het uitgebreide ontbijt. Ook over het diner in het restaurant zijn de meeste gasten positief. Daarnaast wordt de ruime wellness met sauna, stoombad en fitness gewaardeerd door de gasten die er gebruik van maakten. Het personeel wordt door de meeste gasten als zeer vriendelijk en behulpzaam omschreven. Hotel Bernstein krijgt bij Booking.com van ruim 1200 gasten een ruime 9 als beoordeling.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 7 votes
Brand Name
Hotel Bernstein
Product Name
Hotel Bernstein
Price
EUR 312
Product Availability
Available in Stock