Hotel Fürst Jaromar Rugen

Thiessow staat iets minder bekend als badplaats maar dit zorgt er wel voor dat het er wat rustiger is dan in de bekende badplaatsen van Rügen. Hotel Fürst Jaromar ligt op slechts 100 meter van het strand, dus je bent er vanuit je hotelkamer in een oogwenk. Thiessow ligt in het zuidoosten van Rügen aan de Oostzee, waar je gedurende de zomermaanden heerlijk van het brede zandstrand kunt genieten. Het hotel heeft 40 kamers en de gasten kunnen gebruik maken van het zwembad en de sauna van het hotel. Als gast profiteer je van gratis parkeren op het eigen terrein van het hotel en gratis Wifi op de kamers. In het restaurant worden heerlijke lokale gerechten geserveerd.

Hotel Fürst Jaromar Een ontspannen verblijf op Rügen

Hotel Fürst Jaromar beschikt over ruime suites en appartementen waar het heerlijk toeven is. Je hebt de beschikking over een zithoek en flatscreen televisie. De appartementen zijn uitgerust met een complete keuken zodat je desgewenst zelf een maaltijd kunt bereiden. Het ontbijt bestaat uit warme en koude gerechten. De omgeving kun je wandelend of fietsen verkennen of rijd in 20 minuten met de auto naar het treinstation van Binz om van daaruit per trein over het eiland te reizen.

Hotel Fürst Jaromar De gasten zijn zeer te spreken

De gasten van viersterrenhotel Fürst Jaromar zijn erg te spreken over de accommodatie en waarderen deze dan ook met een 9. Het personeel is erg vriendelijk, de kamers zijn ruim en schoon. Het ontbijt wordt geprezen om de heerlijke gerechten en de ruime keuze. Ook het avondeten in het restaurant wordt door de gasten goed gewaardeerd. Het personeel is zeer attent en vriendelijk volgens de gasten die een review achterlieten op booking.com.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Hotel Fürst Jaromar
Product Name
Hotel Fürst Jaromar
Price
EUR 120
Product Availability
Available in Stock