Hotel Solthus am See

Vind je het leuk om in een nostalgisch pand te logeren dan is hotel Solthus am See zeker een aanrader. Het gebouw heeft een traditioneel rieten dak en is gelegen aan de haven van het plaatsje Baabe op het eiland Rügen. Vanuit het hotel heb je uitzicht op de Greifswalder baai, het Selliner meer en de Baaber heide. Een prachtige omgeving waar je van de rust en de natuur kunt genieten. De kamers van het hotel zijn in 2012 gerenoveerd.

Hotel Solthus am See

Vanuit Baabe kun je prima het eiland ontdekken. In het hotel kun je fietsen huren om er op uit te trekken en daarnaast kun je natuurlijk als je met de auto naar het eiland bent gekomen heerlijk rondtoeren. Ook het openbaar vervoer is een aanrader, zoals de beroemde Rasender Roland, een smalspoorlijn die langs de mooiste plaatsen op Rügen voert. Vanuit diverse havenplaatsen kun je rondvaarten in de omgeving en om het eiland heen reserveren. De hotelkamers van Solthaus am See zijn voorzien van een flatscreen televisie, gratis minibar en iedere kamer heeft een eigen badkamer. Je kunt in dit hotel een “flexibele kamer” boeken. Je zult dan gedurende je verblijf 1 of meerdere keren van kamer moeten wisselen maar je betaalt hiervoor wel een lagere prijs. Het hotel biedt voor haar gasten gratis Wifi en gratis parkeergelegenheid.

Waardering voor de ligging van het hotel

De gasten die in dit hotel verbleven roemen vooral de ligging van het hotel. De locatie is rustig, in een mooi natuurgebied aan de jachthaven. Ook de kamers worden gewaardeerd, ruim, schoon en netjes ingericht. Het ontbijt is ruim voldoende en werd ook steeds keurig aangevuld voor gasten die later aan het ontbijt verschenen. Sommige gasten konden het iets minder waarderen dat ze gedurende hun verblijf van kamer moesten wisselen.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Hotel Solthus am See
Product Name
Hotel Solthus am See
Price
EUR 94
Product Availability
Available in Stock