Hotel Vier Jahreszeiten Rugen

In de bekende badplaats Binz op het eiland Rügen vind je veel goede hotels, waaronder het viersterren Hotel Vier Jahreszeiten. Vanuit het hotel ben je in enkele minuten op het strand aan de Oostzee en ook in enkele minuten op de gezellige boulevard. In het hotel vind je maar liefst vier restaurants en bars en een zwembad met saunafaciliteiten. Alle 132 hotelkamers zijn voorzien van gratis Wifi, je kunt kiezen uit een gewone kamer of een suite. Alle kamers zijn uiteraard voorzien van eigen sanitair. Twee van de restaurants in het hotel worden gerund door chef-kok Ralf Haug, bekroond door Michelin.

Geniet van zon, zee, strand en architectuur Hotel Vier Jahreszeiten

Een bezoek aan Binz betekent dat je van alles kunt genieten dat bij vakantie hoort. Natuurlijk zon, zee en strand in de zomer. Maar ook als het weer wat minder mooi is valt er op het eiland Rügen genoeg te zien en te beleven. Je kunt er per fiets of met de auto op uit trekken of een rit maken per trein, bij voorbeeld met de bekende smalspoor trein Rasender Roland. Daarnaast moet iedereen die Rügen bezoekt de krijtrotsen hebben gezien waarom het eiland wereldwijd beroemd is. Na terugkeer in het hotel kun je genieten in de spa, of je laat je gastronomisch verwennen in één van de restaurants van het hotel.

Een hotel dicht bij het strand met goede faciliteiten

“De gasten waarderen Hotel Vier Jahreszeiten met een nette 7,8. Vooral het ontbijt wordt gewaardeerd door de gasten, zo ook de spa en wellness faciliteiten in het zwembad. De kamers worden ook goed gewaardeerd, al klaagt een enkele gast over het mindere uitzicht. De kamers zijn netjes en qua ruimte voldoende. De bedden worden over het algemeen goed gewaardeerd. De maaltijden van de diverse restaurants krijgen veel complimenten van bezoekers. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam volgens de beoordelaars op booking.com.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Hotel Vier Jahreszeiten
Product Name
Hotel Vier Jahreszeiten
Price
EUR 150