Rugard Strandhotel Rugen

Verreweg de meeste hotels op Rügen vind je in de badplaatsen, waarvan Binz verreweg de populairste is. Ook Rugard Strandhotel is hier te vinden, een viersterrenhotel met maar liefst 231 kamers. Het treinstation van Binz ligt op slechts vijf minuten loopafstand maar je kunt ook gebruik maken van de pendeldienst van het hotel als je niet met je bagage wilt sjouwen. De gasten van het hotel kunnen de avondmaaltijd gebruiken in één van de drie restaurants van het hotel. Er wordt iedere morgen een uitgebreid ontbijtbuffet verzorgd. Het strand ligt vlak voor het hotel en is dus binnen een minuut te bereiken. Een deel van de kamers van het Rugard Strandhotel heeft zeezicht.

Rugard Strandhotel Geniet van het strand en de vele bezienswaardigheden van Rügen

Rügen wordt vooral bezocht door zonaanbidders en daar is aan de Oostzee alle gelegenheid voor. Maar je kunt er ook op uit trekken om de schoonheid van het eiland te zien. Kaap Arkona is zeker de moeite waard, of bezoek één van de prachtige kastelen op Rügen die doen terugdenken aan de rijke geschiedenis van het eiland. Houd je meer van winkelen dan kun je in Binz je hart ophalen, op de boulevard en in de winkelstraten komen shoppers ruimschoots aan hun trekken. Ook vind je hier een ruime sortering cafés en restaurants als je niet in het hotel wilt dineren. Ben je moe na een dag op pad te zijn geweest kun je heerlijk ontspannen in de grote spa en wellness van het hotel. Hier kun je ook terecht voor massages en schoonheidsbehandelingen.

De locatie wordt uitstekend gewaardeerd door bezoekers

De bezoekers van het Rugard Strandhotel waarderen hun verblijf met een ruime acht. Vooral de locatie van het hotel, pal aan het Oostzeestrand, geeft een hoge waardering bij de gasten. Daarnaast scoren de hygiëne en het comfort van het hotel en de kamers een ruime acht. Het personeel wordt als zeer vriendelijk en behulpzaam ervaren en krijgt daarom ook een hoge waardering van de gasten.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 8 votes
Brand Name
Rugard Strandhotel
Product Name
Rugard Strandhotel
Price
EUR 130
Product Availability
Available in Stock