Strandhotel Baabe Rugen

Wanneer je van zon en zee wilt genieten dan is een bezoek aan de badplaats Baabe op het eiland Rügen een aanrader. Het Strandhotel Baabe ligt op slechts vijf minuten lopen van het heerlijke zandstrand aan de zuidoostkust van Rügen. Daarnaast ben je ook in enkele minuten in het centrum van Baabe, waar je kunt winkelen of neerstrijken op het terras van één van de cafés of restaurants. Het hotel heeft 76 kamers, als gast kun je gebruik maken van gratis Wifi.

Verken Rügen vanuit dit prettige Strandhotel Baabe

Vanuit het Strandhotel Baabe kun je het eiland Rügen prima verkennen. Je kunt heerlijke wandelingen maken of er op de fiets op uit trekken om het eiland te verkennen. Geniet van de prachtige natuur en maak uitstapjes naar de bekende attracties op het eiland, zoals de mooie kastelen waaronder Jachtslot Granitz en de bekende krijtrotsen. Maak ook zeker een rit in de bekende smalspoor trein Rasender Roland. Na terugkeer in het hotel kun je heerlijk uitrusten en genieten in de spa, met sauna, solarium en whirlpool, waar je ook terecht kunt voor een heerlijke massage. Hotel Strandhotel Baabe biedt ook hypoallergene kamers voor mensen met allergische klachten.

Waardering voor de locatie en de wellness faciliteiten Strandhotel Baabe

Reizigers die Strandhotel Baabe bezochten waren zeer te spreken over de locatie, dicht bij het strand. Ook de hotelkamers werden gewaardeerd als ruim en netjes ingericht. Het ontbijt wordt in dit hotel door meerdere gasten genoemd als één van de goede punten waarom zij dit hotel bij anderen zouden aanbevelen. Het hotel is niet overal goed toegankelijk voor mindervaliden die van een rolstoel gebruik maken. Het personeel is vriendelijk, maar sommige gasten vinden dat ze wel wat pro actiever zouden mogen reageren in sommige omstandigheden. Gasten moesten soms lang op een drankje bij het eten wachten en er werd niet altijd alert gereageerd op minder-valide gasten. Desondanks krijgt het hotel een waardering van gemiddeld een 8.

Summary
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Strandhotel Baabe
Product Name
Strandhotel Baabe
Price
EUR 84
Product Availability
Available in Stock