Strandhotel Dranske Rugen

Wil je van het strand van Rügen genieten maar houd je niet van teveel drukte? Dan is Dranske je ideale vakantiebestemming. Strandhotel Dranske is rustig gelegen en heeft een privé strand aan de oostkust van Rügen. Je kunt in dit hotel zowel een kamer als een appartement huren, alle kamers en appartementen zijn licht en modern ingericht. In het restaurant van het hotel kun je genieten van lokale specialiteiten, tijdens het eten heb je een mooi uitzicht op de Oostzee. Ook het ontbijt wordt in deze mooie ruimte geserveerd. Het hotel heeft 60 kamers, allemaal geschikt voor twee personen.

Strandhotel Dranske en Rugen

Vanuit hotel Dranske kun je het eiland verkennen. Je kunt mooie wandelingen maken langs het strand of ga erop uit op de fiets en ontdek de rest van het eiland. Op ongeveer 16 kilometer vind je de bekende Kaap Arkona, één van de vele mooie plekken op Rügen. Wanneer je de hele dag op pad bent geweest is het heerlijk om te ontspannen in de sauna van het hotel. Je kunt ook massages en schoonheidsbehandelingen boeken. Alle kamers hebben gratis Wifi en er is ook een gratis vaste internetverbinding op iedere kamer.

Veel gasten zijn lovend over Strandhotel Dranske

Strandhotel Dranske wordt door de meeste gasten goed beoordeeld en dat resulteert in een 8,5 als gemiddelde. Het ontbijt wordt geroemd alsmede de maaltijden in het restaurant. Al was een gast wel verbaasd dat hij een voorgerecht bestelde dat niet meer voorradig bleek en hij zonder uitleg iets anders voorgezet kreeg. Maar over het algemeen zijn de gasten tevreden en geven ze in hun reviews op booking.com aan dat ze zeker terug zullen komen. Het personeel in het hotel wordt als zeer vriendelijk en behulpzaam omschreven. Ook de ligging van het hotel, pal aan het strand, vinden veel bezoekers ideaal.

Summary
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Strandhotel Dranske Rugen
Product Name
Strandhotel Dranske Rugen
Price
65 EUR
Product Availability
Available in Stock