Suite Hotel Binz Rugen

In de populaire badplaats Binz op het eiland Rügen vind je het viersterren Suite Hotel Binz. Het hotel ligt op slechts enkele minuten lopen van het strand en binnen een paar minuten ben je op het treinstation van waar je het eiland verder kunt verkennen, want er rijdt vanuit het hotel een gratis shuttle. De suites zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien, waaronder gratis Wifi. De gasten kunnen dineren in het restaurant van het hotel met een internationale kaart. Suite Hotel Binz heeft een partnerschap met het nabijgelegen hotel Vier Jahreszeiten, waar de gasten eveneens kunnen dineren alsmede gebruik maken van de spa en fitness.

Suite Hotel Binz Geniet in dit kleinschalige hotel van mooi Rügen

Het Suite Hotel Binz heeft slechts 24 kamers en is dus een kleinschalig hotel en dat heeft zijn charme. De kamers zijn zeer luxe met een lederen bank en een flatscreen televisie. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen en natuurlijk kun je ontspannen op het strand. Rügen heeft vele mooie bezienswaardigheden die je vanuit Binz kunt bezoeken, zoals de beroemde krijtrotsen, mooie kastelen en kerken en schattige dorpjes met de typische sfeer van Rügen. Tijdens de schoolvakantie kunnen de kinderen van hotelgasten terecht bij de kids club van het partnerhotel Vier Jahreszeiten.

Een zeer kindvriendelijk hotel Suite Hotel Binz

Het hotel wordt door bezoekers gewaardeerd met het cijfer acht. Reizigers die er logeerden waren vooral te spreken over de locatie, vlakbij het strand en dichtbij verschillende restaurants op de boulevard van Binz. Verder werd vooral door gezinnen erg gewaardeerd dat er in het hotel veel gedaan werd met en voor kinderen. Dit hotel wordt dan ook vooral door jonge gezinnen aanbevolen om te boeken. Dat je voor het bezoeken van de spa naar het naastgelegen hotel moet lopen vinden de gasten geen bezwaar, de spa werd eveneens goed gewaardeerd.

Summary
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Suite Hotel Binz
Product Name
Suite Hotel Binz
Price
EUR 95
Product Availability
Available in Stock