Travel Charme Kurhaus Sellin

Vanuit dit luxe 4 sterrenhotel heb je een schitterend uitzicht over het strand en de Oostzee en de bekende pier van de badplaats Sellin. Binnen drie minuten ben je op het strand waar het in de zomermaanden heerlijk toeven is. Maar ook in de andere seizoenen kun je op het strand heerlijk wandelen, als het voor zonnebaden te koud is. Bijna alle kamers hebben een balkon, vele met uitzicht op zee. Op de kamers heb je gratis de beschikking over Wifi en over een satelliet TV. De kamers hebben ook allemaal een ruime badkamer en een gezellige zithoek. Kurhaus Sellin is een groot hotel met 96 kamers.

Geniet van de spa in het hotel en van de mooie omgeving Travel Charme Kurhaus Sellin

In de Puria Classic Spa kun je terecht voor massages en schoonheidsbehandelingen. Je kunt er genieten van de sauna faciliteiten maar als je liever wat calorieën verbrandt of aan je conditie werkt kan dat ook, want er zijn ook fitness apparaten beschikbaar voor de hotelgasten. Je kunt natuurlijk ook van een lekker drankje genieten op het terras of in de bar, waarop geregelde tijden live pianomuziek wordt gespeeld. In de omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen of bezoek één van de gezellige plaatsen op het eiland Rügen om te winkelen, cultuur te proeven en het natuurschoon te bewonderen.

De ligging van het hotel wordt geroemd

De bezoekers van Travel Charme Kurhaus Sellin zijn vooral te spreken over de ligging van het hotel. Daarnaast werd ook het ontbijt door veel gasten gewaardeerd, evenals de service en vriendelijkheid van het personeel. De sfeer in het hotel wordt door gasten als relaxed en ontspannen beschreven. Het merendeel van de gasten is positief over dit hotel waardoor het een beoordeling van 8,9 krijgt bij booking.com.

Summary
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
Travel Charme Kurhaus Sellin
Product Name
Travel Charme Kurhaus Sellin
Price
99 99
Product Availability
Available in Stock