Wreecher Hof Rugen

Putbus is een geliefde locatie op Rügen vanwege het nabijgelegen kasteel dat door veel toeristen wordt bezocht. In Putbus vind je meerdere goede hotels waaronder hotel Wreecher Hof, een viersterrenhotel, gelegen in het biosfeer reservaat Zuidoost-Rügen. Het hotel heeft 43 kamers die verdeeld zijn over meerdere gebouwen, gezellige en sfeervolle huisjes met rieten daken. De inrichting van de kamers past daar helemaal bij, er is gebruik gemaakt van stoffen in gezellige tinten en gekozen voor een knusse inrichting van de kamers. In het hotel hebben de gasten gratis beschikking over Wifi.

Verken Rügen vanuit het mooie Putbus

Putbus is naast de echte badplaatsen van Rügen een populaire vakantiebestemming. Vanuit Putbus kun je in diverse richtingen het eiland verkennen. Of je nu de prachtige krijtrotsen wilt bewonderen of meer interesse hebt in de prachtige kastelen en kasteelruïnes die het eiland rijk is, vanuit dit hotel zijn ze allemaal gemakkelijk te bereiken. Het hotel heeft een prachtige tuin van maar liefst 10 vierkante kilometer en ligt aan het prachtige Wreechermeer. Wil je toch naar het strand dan vind je dat op slechts een kwartiertje lopen vanaf het hotel. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben uiteraard allemaal een eigen badkamer. Wil je ontspannen dan kan dat in het zwembad of in de sauna of het Turks stoombad. Je kunt ook massages en schoonheidsbehandelingen boeken.

Zeer tevreden gasten in de Wreecher Hof

De gasten roemen de ligging van het hotel, een prima uitvalsbasis voor uitstapjes op Rügen. Verder vinden de gasten de verblijven, ingedeeld in meerdere rietgedekte huizen, erg prettig. Het ontbijt en ook de maaltijden in het restaurant worden goed gewaardeerd, evenals de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel van het hotel. De algemene waardering voor dit hotel door bezoekers die via booking.com boekten is een 8,5.

Summary
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Wreecher Hof Rugen
Product Name
Wreecher Hof Rugen
Price
EUR 85
Product Availability
Available in Stock