Lekker wandelen op Rugen tijden de WanderFrühling

Van 21 tot 30 april 2017 nodigt Rugen wandelaars uit om te wandelen op het grootste “schier”eiland van  Duitsland tijdens de WanderFrühling. Tijdens dit evenement draait alles om het thema actieve vakanties.

De 60 evenementen waar het overgrote deel gratis is, bevinden zich tussen Arkona (noorden) en Zicker in het zuidoosten van Rugen. De evenementen in de categorie: een kijkje in de badplaatsen, rondleidingen door Rangers, een rondleiding bij de kap Arkona, diverse fietstochten en enkele nordic-walkingtochten, daarnaast zijn er diverse wandelingen die de geschiedenis van Rügen toelichten.

Rugen is het perfecte eiland om lekker actief te zijn, met een kustlengte van +- 600 kilometer en de diverse schitterende wandelgebieden. Heeft rugen alles in in huis om jou een unieke actieve vakantie te bieden.

De opening van de WanderFrühling begint op vrijdag 21 april. De wandeling zal van Sassnitz naar hagen gaan. Onderweg kom je langs het voormalig Waldhalle toeristen restaurant, dit restaurant is niet meer open en zal een heropening krijgen als Unesco Werelderfgoed Forum in Juni.

In dit UNESCO Werelderfgoed Forum zal je een unieke kijk kunnen krijgen in de biodiversiteit ovan het eiland Rugen.

 

Comments are closed.