Binz Rugen

Binz op Rugen, Algemene informatie

In de Oostzee ligt het schiereiland Rugen, dat ideaal is om je vakantie door te brengen. Het eiland heeft vele bezienswaardigheden die je zeker één keer in je leven gezien moet hebben. Vanuit de grote badplaats Binz kun je eenvoudig allerlei activiteiten ondernemen. Maar je kunt ook je rust zoeken op strand. In Binz staan enkele zeer exclusieve hotels!

Wat heeft Binz te bieden

Binz RugenDe badplaats Binz heeft een historische architectuur. Langs het strand van Binz kun je Seebad en KDF Prora bezoeken. Dit immense gebouw zou aan 20.000 arbeiders vakantie moeten bieden, echter door het uitbreken van de tweede wereldoorlog is hier weinig van terechtgekomen. Niet ver van Binz kun je in Prora een tocht door de boomtoppen maken. De 40m hoge uitzichttoren is bereikbaar via een boomkroonpad. Wandelaars kunnen hier genieten van het idyllische uitzicht over het eiland en de Oostzee. Je kunt ook een tentoonstelling bijwonen die je informatie geeft over de omringende natuur.

Hotels Binz Rugen

Binz beschikt over diverse leuke hotels, maar je kunt er ook voor kiezen een huisje te boeken op vakantiepark IFA. Welke wensen je ook hebt, je kunt eenvoudig het aanbod vergelijken op kwaliteit en prijs en zo een weloverwogen keuze maken. Je boeking kun je online regelen. Je kunt ook online alvast wandel- en fietskaarten bestellen en de routes van tevoren al bekijken.

Boek vandaag uw hotel in Binz

Binz Rugen op de kaart

Hieronder staat de exacte locatie van Binz op de kaart!

[map zoom=”10″ type=”hybrid” traffic=”1″ weather=”1″ clouds=”1″] [pin center=”1″]Binz, rugen[/pin] [/map]