Gohren Rugen

Gohren, het meest oostelijke punt van Rugen.

Gohren ligt in de meest oostelijke punt van het schiereiland Rugen. Deze grote Duitse badplaats is een ideale plek om je vakantie te beginnen en heeft je naast een heerlijk uitgestrekt strand nog veel meer te bieden. De badplaats is omgeven door weilanden, velden (kloosterlanderijen) en bossen met hele oude bomen. Gohren heeft gebouwen met een historische architectuur en is gebouwd in klooster-boederijstijl. Daarnaast heeft de plaats vele restaurantjes die je de heerlijkste gerechten aanbieden.

Camping of hotel Gohren

GorhenJe kunt je in één van de hotels laten verwennen, maar er zijn ook andere mogelijkheden van verblijf in Gohren. Voor kampeerders is het op Camping ‘Regenbogen Gohren’ heerlijk toeven. De camping ligt aan een schitterend zandstrand, vlak achter het duinbos en is van alle gemakken voorzien. Zit je liever in een vakantiehuisje? Dan kan dat natuurlijk ook.
Boek hierboven in ieder geval eenvoudig uw hotel in Gohren.

Je kunt online de camping bekijken en deze vergelijken met de verschillende aanbieders van hotels en vakantiewoningen en andere campings. Door het vergelijken kun je de keuze maken die het beste bij je wensen aansluit. Alle verblijfsmogelijkheden zijn online te reserveren. Bestel gelijktijdig ook je fiets- en wandelkaarten alvast, zodat je dat na aankomst niet meer hoeft te regelen.

 

Gohren, Rugen op kaart

[map zoom=”10″ type=”hybrid” traffic=”1″ weather=”1″ clouds=”1″] [pin center=”1″]Gohren, rugen[/pin] [/map]