Schlosshotel Ralswiek Rugen

Voor wie het leuk vindt om in een romantisch kasteel te logeren is het Schlosshotel Ralswiek een goede keuze. Dit hotel is gevestigd in een kasteelpand in het dorpje Ralswiek op het eiland Rügen. Je logeert in een rustige, bosrijke omgeving waar je heerlijk kunt ontspannen en van de rust genieten. In de omgeving kun je mooie wandelingen en fietstochten maken om zo de omgeving te verkennen en cultuur op te snuiven in de omliggende dorpen. Het hotel heeft geen gratis Wifi, er is wel een gratis computer beschikbaar in de openbare ruimte voor gemeenschappelijk gebruik. Dit is dus een ideaal hotel voor mensen die nu eens niet de hele dag bereikbaar willen zijn via Facebook en de e-mail. Een prima locatie voor de echte rustzoekers.

Ontdek Rügen vanuit het rustig gelegen Ralswiek

Rügen heeft naast Ralswiek nog veel meer lieflijke dorpjes die het ontdekken zeker waard zijn. Vanuit je hotel kun je wandelend, fietsend of met de auto op ontdekkingstocht over het eiland. Bezoek de mooie kastelen op het eiland, of de wereldberoemde rotsformaties van prachtige krijtrotsen. Maak een rondvlucht boven het eiland vanaf het lokale vliegveld bij Güttin of boek een rondvaart vanuit één van de havenplaatsen om het eiland eens van een andere kant te bekijken. De hotelkamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Wil je na een dag Rügen verkennen ontspannen dan kan dat prima in de spa met sauna, zwembad en fitness apparaten. Je kunt hier ook terecht voor massages en schoonheidsbehandelingen.

De locatie van het hotel wordt hoog gewaardeerd

De gasten die dit hotel bezochten waarderen vooral de ambiance van de locatie. Het kasteel is natuurlijk een oud en daardoor wat gedateerd gebouw, maar het is goed onderhouden en de kamers zijn ruim en netjes ingericht. Dat het hotel geen Wifi heeft wordt maar door een enkeling genoemd als minpunt. Het ontbijt wordt als zeer royaal bestempeld en het restaurant wordt door diverse gasten aanbevolen voor een diner. Het restaurant krijgt een 8,7 van de bezoekers die via booking.com een kamer reserveerden.

Summary
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Schlosshotel Ralswiek
Product Name
Schlosshotel Ralswiek
Price
EUR 140
Product Availability
Available in Stock